Jeg starter min blog med en lille historie fra min hverdag. Mange kender nok det der med at vi alle har en smule OCD, vi har alle prøvet at hoppe over stregerne på fortovet, lægge kniv og gaffel meget lige. Det er sådan set det OCD handler om, det er en tvangstanke der gør at din dag simpelthen ikke fungerer, hvis ikke tingene er lige eller ligger i symmetri, kan det gøre at du ikke kan fungere. Langt de fleste mennesker der mener de har OCD kan som regel godt fungere, men for folk der har fået diagnosen ødelægger det hele dagen hvis ikke tingene er i symmetri.

Forestil dig denne bunke lækre M & M's, flot sorteret, bortset fra den lille, fucking irriterende, møghamrende, pisse GIGANTISK IDIOTISKE GRØNNE... Ja :-) enten flytter du den grønne over på sin plads, eller spiser den :-D men væk skal den og der er orden i det hele.
Blog imageDet var vel sådan set mere en forklaring, nu til selve indlægget.

Jeg arbejder på en skole hvor der er flere der i større eller mindre grad kæmper med forskellige psykiske diagnoser og der er der ind i mellem også en med OCD. Vi har rigtig mange kontorstole i klasselokalerne og de er simpelthen en pestfyldt opfindelse for en med OCD. Stolen står rigtig fint, men når man sætter sig på den tager man den ud og sætter sig, det er også fint. Når så en person rejser, drejer stole måske til venstre og peger væk fra bordet, allerede nu begynder det at boble, den skal stå ORDENTLIGT, men jeg ved jo at der snart sætter en sig ned igen, så det kan vi godt lige overkomme :-) MEN, MEN, MEN der kommer en drejer stolen resten af vejen rundt, mod venstre, så stolen nu er drejet en hel omgang. Så finder jeg på at gå hen og dreje den en hel omgang til højre og så kan min dag fortsætte. Til stor undring for mine elever og kollegaer :-) Men jeg har det godt igen.